Zonder moeten op blote voeten Rouw en verlies coaching

Ben jij een vrouw die worstelt met het uiten van haar emoties na het doormaken van een ingrijpend verlies? Dan is mijn speciale workshop precies wat je nodig hebt. In tegenstelling tot mijn persoonlijke coaching, is deze workshop bedoeld voor alle vrouwen die rouw en verlies ervaren, ongeacht hun achtergrond. Mandala tekenen is een krachtige manier om jouw diepste gevoelens op papier tot uiting te brengen en kan van onschatbare waarde zijn in verschillende situaties.

Laat jezelf onderdompelen in de wereld van mandala tekenen en ontdek hoe je jouw emoties kunt uiten en verwerken met behulp van deze creatieve en helende kunstvorm. Door het tekenen van mandala's kun je een diepgaande verbinding maken met je innerlijke zelf en een veilige ruimte creëren om je emoties te verkennen en te uiten.

Mandala tekenen aan de keukentafel

Wil je een uitweg uit de wirwar van emoties die rouw met zich meebrengt? Ontdek dan hoe mandala tekenen aan mijn keukentafel jou kan helpen om innerlijke rust te vinden te midden van de chaos. Stap binnen in mijn warme, huiselijke omgeving, waar we samen een reis maken naar jouw welzijn.

Ik zal je vertellen waarom deze creatieve bezigheid zo waardevol is:

Ontspanning: Gun jezelf een moment om je gedachten te verzetten en te ontspannen. Mandala tekenen biedt een welkome afleiding van je verdriet, waardoor je innerlijke rust kunt ervaren.

Expressie: Soms is het moeilijk om woorden te vinden voor onze diepste emoties. Mandala tekenen biedt een krachtige manier om je gevoelens en gedachten uit te drukken, zonder de beperkingen van taal.

Verwerking: Verlies verwerken is een proces. Door creatief bezig te zijn, geef je jezelf de ruimte om gebeurtenissen te begrijpen en een plek te geven in je leven.

Positieve ervaringen: Het zien van je eigen mandala op papier kan een bron van troost en steun zijn, zowel nu als in de toekomst. Het is een tastbare herinnering aan je innerlijke kracht en veerkracht.

En het beste nieuws? Je hoeft absoluut geen ervaren kunstenaar te zijn om mee te doen! Iedereen kan het, ongeacht je creatieve achtergrond. 

Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf deze bijzondere ervaring en zet de eerste stappen naar jouw innerlijke balans en welzijn. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een workshop in te plannen.

Investeer in jezelf voor slechts € 45,00 (voor 2 uur) en gun jezelf de zorg en aandacht die je verdient. 
(inclusief koffie/thee, koekje en materiaal) 

Het genoemde bedrag is inclusief btw en mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing, zodat je met een gerust hart kunt genieten van deze mandala workshop.

Betalen kan gemakkelijk, veilig en uitsluitend via pin (pinautomaat aanwezig), direct na de workshop. Wil je ook een factuur ontvangen via de mail? Geen probleem, ik stuur het met liefde naar je toe.

 

Mijnzzp.nl