TheMiddlemannl

BedrijfTheMiddlemannl
ProfielDeze pagina is 790 keer bekeken.
AdresKarperveen
3205HC Spijkenisse

0853011530
ContactStuur TheMiddlemannl een bericht

TheMiddlemannl

Profielpagina

TheMiddlemannl

Bedrijfsinformatie

Welkom op bedrijfspagina van TheMiddleman.nl hier vind een overzicht van de vier peilers van de dienstverlening van TheMiddleman.nl.

Projectmanagement

Als uw bedrijf of organisatie niet ingericht is om projecten uit te voeren is het vaak een extra belasting voor Uw eigen personeel om naast hun eigen werk ook nog eens een project op te starten en succesvol af te ronden.

Uw personeel moet doen waar ze goed in zijn en het opstarten en succesvol afronden van een project kunt u het beste over laten aan een externe projectmanager van TheMiddleman.nl. Hij neemt op het gebied van het project de regie over en functioneert tevens als een klankbord. Zaken die uw eigen personeel door de routine in het werk over het hoofd ziet kan hij in een sparringsgesprek identificeren en benoemen.

Meer weten over de dienst Projectmanagement & Ondersteuning lees verder op de pagina Projectmanagement

MKB onlinestrategie

Als ondernemer bent u expert op uw vakgebied en dat is voor u het aller belangrijkste. Dat uw bedrijf online goed vertegenwoordigd is, is tegenwoordig ook een must. Een professionele uitstraling van uw website is het halve werk als mensen op zoek zijn naar de beste ondernemer in uw branche.

Uw moet vooral doen waar u goed in bent en wij verzorgen uw online visitekaartje zodat u professioneel overkomt. We doen een intake waarin we samen bepalen hoe u het beste geprofileerd kan worden en kijken welke zaken u zelf kunt aanpakken en welke wij u uit handen kunnen nemen. Ons streven is om kosten efficient te werken, maar wel het maximale voor u er uit te halen.

Meer weten over de dienst MBK onlinestrategie lees verder op de pagina MKB onlinestrategie

Personal Branding

Ook als mens moet u goed voor de dag komen. Een sociaal profiel geeft een eerste indruk en is bepalend hoe mensen over u denken. Wij kunnen uw profiel gratis scannen en u ontvangt een overzicht met eventuele tips om uw profiel aan te passen. Vul het formulier onderaan op de pagina aan en vink LinkedIn Profiel check aan.

Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een (andere)baan, ook daarbij is een goed LinkedIn profiel belangrijk. Wij verzorgen ook sollicitatietrainingen om te zorgen dat u er alles aan heeft gedaan om aangenomen te worden bij uw nieuwe werkgever.

Meer weten over de dienst Personal Branding lees verder op de pagina Personal Branding 

PC Suppport

Als u computer, laptop of tablet er spontaan mee ophoud komt dat altijd ongelegen. Wij kunnen uw probleem analyseren en uiteraard in overleg werken aan een passende oplossing  voor uw probleem. De uitleg geven wij in Jip en Janneke taal want wij willen dat u begrijpt wat er gebeurt. We zoeken altijd naar de goedkoopste oplossing.

Bent u op zoek naar een nieuwe computer, laptop of tablet dan kunnen wij kijken welk apparaat voldoet aan uw behoefte. Heeft u vragen over Windows 10, tablets en smartphones, WhatsApp, Facebook, veilig internetten of een ander onderwerp dan kunnen wij u op weg helpen.

Meer weten over de dienst PC Support lees verder op de pagina PC Support

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van TheMiddlemannlAfbeelding van TheMiddlemannlAfbeelding van TheMiddlemannl

Contact

Volgen op Twitter

Stuur TheMiddlemannl een bericht

Mijnzzp.nl