Perca Security Investigations

BedrijfPerca Security Investigations
ProfielDeze pagina is 669 keer bekeken.
AdresLandjuweel 46-2
3905ph Veenendaal

0612404755
ContactStuur Perca Security Investigations een bericht

Bedrijfsinformatie

Mijn kracht is uw oplossing

PERCA Security & Investigations heeft een gerenommeerde naam als specialist op het gebeid van Privacy /Big Data, Particulier onderzoek (Privé detective) en Beveiliging. PERCA-SI is uw vertrouwenspartner.

Privacy en Big Data

Veel organisaties hebben hun dataverwerking niet of onvoldoende ingeregeld en werken dus feitelijk niet compliant. Omdat veel organisaties z.g. Dark data opgeslagen hebben is verantwoording van verwerking niet op orde. Dark Data zijn gegevens waarvan men niet de herkomst weet en welke soort of vorm het heeft. Gegevens die ooit zijn verwerkt, maar niemand concreet grip op heeft. Er is eigenlijk geen legitimiteit voor verwerking. Omdat ik kennis heb van zowel de technische als de juridische grondslag kan ik uw organisatie bijstaan.

Volgende basisvraag dient zich vervolgens aan, welke persoonsgegevens verwerkt in uw systemen en wie doet dat? Mag deze persoon dat doen en waarom? Veel vragen die beantwoord moeten worden.

Heeft u een vraagstuk liggen m.b.t. AVG en wilt u uw database doorzocht hebben op persoonsgegevens? Neem gerust contact op, omdat ik uw data kan analyseren. Daarna zal ik rapporteren en adviseren, zorgen voor borging. Borging door toetsing op rechtmatigheid, toetsing op uitvoering, toetsing op uitvoerbaarheid, technische uitvoering, controlemiddelen en handhaving.

Beroep(en)

Contact

Stuur Perca Security Investigations een bericht

Mijnzzp.nl