Detective

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Detective?

Bij het beroep detective denkt men al snel aan spanende actie, zoals het bespieden van overspelige echtgenotes en het wild achtervolgen van boeven. Toch is dit zeker niet het dagelijkse bestaan van een detective. Er zijn veel detective die ingeschakeld worden voor de meer normale zaken, zoals het opsporen van een persoon of om een fraude aan het licht te brengen. Wie zelf een detective wil worden kan een cursus volgen. Tijdens deze cursus leert men verschillende belangrijke onderdelen van het vak, zoals de wet, het optreden als detective, opsporingsleer en observatie als detective.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Detective

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Detective

Welke opleiding is nodig om Detective te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Detective? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Detective

Wat is het salaris en tarief van een Detective? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Detective in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...