Naaiatelier vanLivvie-Eigengemaakt!

BedrijfNaaiatelier vanLivvie-Eigengemaakt!
ProfielDeze pagina is 585 keer bekeken.
AdresBettinumstraat, 72
6122BJ BUCHTEN

0633618385
ContactStuur Naaiatelier vanLivvie-Eigengemaakt! een bericht

Bedrijfsinformatie

Naaiatelier vanLivvie-Eigengemaakt! staat voor vakmanschap, aandacht voor detail en persoonlijke service.

In naaiatelier vanLivvie-Eigengemaakt! maken we handgemaakte kinderkleding, geven we naailes voor kinderen en naailes voor volwassenen, verstellen en repareren we kleding en leveren we maatwerk die voldoet aan al uw wensen.

Verstellen van kleding

Hoe vervelend is het wanneer je jouw ideale broek hebt gevonden, maar hij is eigenlijk te lang. Of je favoriete top of trui laat los in de naden. Misschien is je figuur verandert en is die mooie blouse te ruim geworden.

Bij vanLivvie verstellen we jouw kleding zodat deze weer helemaal past en op jouw maat gemaakt is. Daarnaast bieden we herstelwerkzaamheden aan zoals het herstellen van knoopsgaten, ritsen en broekzakken.

Naailessen & Workshops

Bij Naaiatelier vanLivvie-Eigengemaakt geven we naailes aan o.a. beginners en kinderen. Bij ons naaiatelier vinden we het belangrijk dat je jouw creativiteit kwijt kunt. De lessen zijn dan ook zo ingedeeld dat je na het aanleren van de basisvaardigheden uit diverse projecten kunt kiezen die goed bij jou passen, zowel kleding als accessoires. Je leert diverse naaitechnieken en hoe je stap voor stap een naaiproject van begin tot eind maakt.

Voor wie zijn de naailessen?

Bij naaiatelier vanLivvie kan iedereen naailes volgen. Of je nu pas begint met naaien of al de nodige stofmeters erop hebt zitten. De lessen zijn namelijk zo ingedeeld dat iedereen op zijn of haar niveau op een ongedwongen manier kan leren naaien.

De naailessen van naaiatelier vanLivvie vinden plaats in het Limburgse Sittard en worden meerdere keren per week aangeboden. De naaicursus bestaat uit reeksen van 4 lessen waarin telkens een kledingstuk of accessoire centraal staat. Na het aanleren van basistechnieken en stofkennis ga je direct aan de slag met jouw eerste project. Aan het einde van de reeks lessen ga je naar huis met een eigengemaakt kledingstuk, geheel op jouw eigen maat gemaakt.

Beroep(en)

Contact

Stuur Naaiatelier vanLivvie-Eigengemaakt! een bericht

Mijnzzp.nl