Kledinghersteller

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Kledinghersteller?

Een kledinghersteller is gespecialiseerd in het herstellen van kleding. Kleding herstellen kan zinvol zijn als een geliefd of duur kledingstuk stuk is gegaan. Soms is een kledingstuk nog in prima conditie en is alleen iets kleins stuk gegaan zoals een rits. Dit is prima te herstellen, waardoor het kledingstuk meestal weer een langere periode mee kan gaan. Ook kan er door middel van lapjes stof een beschadiging weg gewerkt worden. Het belangrijkste is dat de kledinghersteller de reparatie zo uitvoert dat deze bijna niet zichtbaar is. Een andere benaming voor een kledinghersteller is ook wel eens kleermaker, echter hoeft een kledinghersteller geen kleermaker te zijn omdat het kleermaker veel uitgebreider is qua werkzaamheden.

Lees verder...

Opleiding tot Kledinghersteller

Welke opleiding is nodig om Kledinghersteller te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Kledinghersteller? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Kledinghersteller

Wat is het salaris en tarief van een Kledinghersteller? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Kledinghersteller in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl