Kledinghersteller

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Kledinghersteller?

Een kledinghersteller is gespecialiseerd in het herstellen van kleding en meestal ook in het vermaken van kleding. Kleding herstellen kan zinvol zijn als een geliefd of duur kledingstuk betreft waaraan mensen gehecht zijn. Soms is een kledingstuk nog in prima conditie en is er alleen iets kleins stuk, bijvoorbeeld een rits. Dit soort reparaties kan dan prima uitgevoerd worden door een professioneel kledinghersteller, waardoor het kledingstuk weer een langere periode mee kan gaan. Het belangrijkste is dat de kledinghersteller de reparaties zo uitvoert dat ze bijna niet zichtbaar zijn. Een andere benaming voor een kledinghersteller kan ook zijn kleermaker, maar een kledinghersteller hoeft geen kleermaker te zijn omdat het beroep kleermaker veel uitgebreider is qua werkzaamheden. Binnen de praktijk is het wel prima denkbaar dat een kledinghersteller ook een kleermaker is.

Lees verder...

Opleiding tot Kledinghersteller

Welke opleiding is nodig om Kledinghersteller te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Kledinghersteller? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Kledinghersteller

Wat is het salaris en tarief van een Kledinghersteller? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Kledinghersteller in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl