Linqid

BedrijfLinqid
ProfielDeze pagina is 479 keer bekeken.
Adres27
5616KB Eindhoven

+31657919528
ContactStuur Linqid een bericht

Linqid

Profielpagina

Linqid

Bedrijfsinformatie

Linq-id staat voor de link tussen ICT en Industrie

Medewerkers van Linq-id houden zich bezig met het uitvoeren van projectwerkzaamheden voor industriële automatisering projecten. Branche ervaring en project management ervaring worden dagelijks ingezet om projectwerkzaamheden in te vullen en projecten kwalitatief en binnen de gestelde KPI´s uit te voeren. 

Medewerkers van Linq-id worden ingezet op zelfstandige basis en kunnen op regie of fixed prijs ingehuurd worden. Voor verbeterprojecten is een percentage van de besparing bespreekbaar op no cure-no pay basis.

Optimalisatie in maakindustrie

Er zijn veel verbetertechnieken die worden toegepast bij het verbeteren, hieronder worden de meest toegepaste benoemd.

Waar het bij LEAN (slank) voornamelijk gaat over het reduceren van verliezen zoals: Tansport, voorraad, beweging, wachten, overproductie, over-processie en defecten. Ligt bij 6S (Six Sigma) de nadruk op het waarborgen van de kwaliteit. TPM (Total Productive Maintenance) waarbij de nadruk ligt op de beschikbaarheid van productie machines/installatie en de productiviteit van een bedrijf.

Ten slotte combineert WCM (Word Class Maintenance) aspecten uit bovengenoemde theorieën.

Een minder bekende theorie is Monozukuri, deze theorie richt zich vooral op het menselijke aspect van verbeteren, wie gaat er bijvoorbeeld te maken krijgen met de verbeteringen? Om er voor te zorgen dat het personeel aan de machine (op de werkvloer) achter de verbeteringen staat dienen deze te worden betrokken bij de aanpassingen, immers als ze zeggenschap hebben en mee kunnen beslissen hoe de aanpassingen uitgevoerd gaan worden zullen ze zich ook bekommeren over de werkwijze, hulptools of andere aanpassingen.

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op.

Beroep(en)

Contact

Stuur Linqid een bericht

Mijnzzp.nl