Shiftleader

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Shiftleader?

Als shiftleader ben je verantwoordelijk voor het aansturen van uitvoerend personeel. De functie shiftleader komt binnen verschillende bedrijven voor in verschillende branches. Over het algemeen behoort het beroep shiftleader tot de laagste managementlaag binnen de organisatie, maar dat is afhankelijk van de verantwoordelijkheden en het soort bedrijf waarbinnen je werkzaam bent. De belangrijkste taak van een shiftleader is het waken over de continuïteit van de werkzaamheden en het leiding geven aan de diverse personeelsleden. Het beroep shiftleader moeten gezien worden als een beroep waarbinnen management en aansturing een belangrijke rol speelt. Het is denkbaar dat een shiftleader zelf ook zal meewerken binnen de afdeling, afhankelijk van het soort bedrijf en het aantal werknemers. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een shiftleader omschrijven als het begeleiden van de werkprocessen en de werknemers. Als shiftleader heb je meer verantwoordelijkheden dan gewoon personeel dat werkzaam is binnen de afdeling. Denk hierbij aan het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, het waken over de productieprocessen, het controleren van de productieprocessen en aan het op een soepele manier laten verlopen van de overgangen tussen de verschillende shifts of ploegen. Als shiftleader zal je over het algemeen zelf ook verantwoording moeten afleggen aan je eigen leidinggevende. Het beroep shiftleader moet verder wel vrij algemeen gezien worden, omdat het beroep shiftleader in de praktijk op verschillende manieren kan voorkomen. Daarnaast kunnen er andere benamingen gebruikt worden, afhankelijk van de branche waarbinnen je werkzaam bent. In de meeste gevallen is een shiftleader wel werkzaam voor bedrijven die te maken hebben met ploegendiensten.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Shiftleader

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Shiftleader

Wat is het salaris en tarief van een Shiftleader? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Shiftleader in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Shiftleader

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Shiftleader bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl