Installatiebedrijf Van Dijkhuizen

BedrijfInstallatiebedrijf Van Dijkhuizen
ProfielDeze pagina is 2348 keer bekeken.
AdresBovenweg 69
1834CC Sint Pancras

06-53563361
ContactStuur Installatiebedrijf Van Dijkhuizen een bericht

Bedrijfsinformatie

Van Dijkhuizen Installatiebedrijf

Van Dijkhuizen Installatiebedrijf is opgericht in 1941. In die tijd waren de loodgieters activiteiten vooral gericht op Metaalbewerking en smederij.

- 1959 Het dienstenpakket werd uitgebreid met het aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en Elektrische installaties. Ook zinkwerken, dakbedekkingen en reparatie werkzaamheden werden vanaf deze tijd vakkundig uitgevoerd door Van Dijkhuizen Installatiebedrijf.

- 1969 Van Dijkhuizen Installatiebedrijf heeft zich vanaf dit jaar ook gespecialiseerd op verwarminginstallaties. Sindsdien zijn vele Installaties door ons naar tevredenheid opgeleverd. Wij verzorgen verwarmingsinstallaties in zowel utiliteit- en woningbouw en de particuliere sector. Ook op het gebied van sanitaire en elektrotechnische installaties zijn sindsdien diverse projecten opgeleverd.

Van Dijkhuizen is een professioneel installatiebedrijf waarop u kunt rekenen. Wij zijn er voor grote en kleine installatieklussen. Voor nieuwbouw en verbouw van woning en/of bedrijfspand. Persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk, om u te bieden waar u om vraagt, zodat het gewenste resultaat wordt bereikt. Bel ons voor meer informatie, tarieven en een afspraak. Wij helpen u graag en bovendien snel verder.

Beroep(en)

Contact

Stuur Installatiebedrijf Van Dijkhuizen een bericht

Mijnzzp.nl