Hoveniersbedrijf Roel Zuidema

BedrijfHoveniersbedrijf Roel Zuidema
ProfielDeze pagina is 11845 keer bekeken.
AdresJeulenwijk 10
7916 TJ Elim

0631556785
ContactStuur Hoveniersbedrijf Roel Zuidema een bericht
Extra informatietuinonderhoud-hoogeveen | tuinvoorjaarsbeurt

Bedrijfsinformatie

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema in Hoogeveen - Drenthe

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema, gevestigd te Hoogeveen in Drenthe, is een full-service hovenier. Vakkundig worden tuinen gerenoveerd en onderhouden, maar een geheel nieuwe tuin laten aanleggen kan ook.

Tuin aanleg:

Niet alleen bij renovatie, maar ook bij tuinaanleg is Hoveniersbedrijf Roel Zuidema uit Hoogeveen uw deskundige partner.

Uw persoonlijke stijl en sfeer zijn bepalend en uiteraard kunt u ook aangeven of u bijvoorbeeld een onderhoudsvrije tuin wilt, of een kindvriendelijke tuin.

Tuinrenovatie, tuin vernieuwen of opknappen, dan bent u bij Hoveniersbedrijf Roel Zuidema in Hoogeveen Drenthe op het juiste adres

Tuin renovatie:

Een bestaande tuin nieuw leven inblazen. Dat is één van de specialiteiten van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema. Een tuin die verwaarloosd is of niet past bij de eigenaar, wordt door het hoveniersbedrijf in Hoogeveen met zorg omgetoverd tot een droomtuin.

Tuinonderhoud besteed u voordelig uit aan Hoveniersbedrijf Roel Zuidema Hoogeveen

Tuin onderhoud:

Als u zelf geen groene vingers heeft, of het ontbreekt u aan tijd om uw tuin te onderhouden of te renoveren, neemt Hoveniersbedrijf Roel Zuidema deze klussen graag van u over. Er kunnen diverse afspraken gemaakt worden, bijvoorbeeld voor onderhoud in voor- en najaar of wekelijks grasmaaien. Maatwerk en persoonlijk contact staan voorop.

Bedrijfstuinen:

Hoveniersbedrijf Roel Zuidema is bovendien niet alleen werkzaam voor particulieren, maar maakt ook van bedrijfstuinen een echt visitekaartje, dit verzorgen zij in de drenthe, maar ook daarbuiten.

Vanuit Hoogeveen is Hoveniersbedrijf Roel Zuidema werkzaam in de regio drenthe. Met veel plezier wordt het vakmanschap ingezet in de naaste omgeving, zoals in Hollandscheveld, Fluitenberg, Geesbrug, Ruinen, Pesse en Kerkenveld. Maar ook plaatsen als Dalen, Westerbork, Erm, Emmen en Meppel behoren tot het werkgebied.

Wilt u meer informatie, een offerte of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Hoveniersbedrijf Roel Zuidema

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Hoveniersbedrijf Roel Zuidema een bericht

Mijnzzp.nl