Azurity

BedrijfAzurity
ProfielDeze pagina is 1049 keer bekeken.
ContactStuur Azurity een bericht

Azurity

Profielpagina

Azurity

Bedrijfsinformatie

HET BEVEILIGINGSBEDRIJF VAN NU!

Azurity is een erkend beveiligingsbedrijf die het anders doet dan de traditionele beveiligingsbedrijven. Bij Azurity komen de professionals op de eerste plek.

Wij leveren de beste beveiligers, verkeersregelaars, brandwachten en EHBO-ers middels de slimste technologische tools.

Vanuit de eigen kernwaarden van zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid willen wij een goede werk-/privé balans creëren voor aangesloten beveiligers, alsmede flexibiliteit en kwaliteit borgen voor de opdrachtgevers.

Wij geloven dat ieder individu prima zelf kan bepalen wat je waard bent en wanneer en waar je wilt en kunt werken. En zo krijgen opdrachtgevers alleen de best gemotiveerde beveiligers.

HET BEVEILIGINGSPLATFORM!

Middels ons slimme platform faciliteren wij de beveiligingsbranche met slimme tools voor elk besturingssyteem en maken wij onze ambities waar.

In de huidige markt is het moeilijk goed gekwalificeerd personeel te vinden. Geregeld werken beveiligingsbedrijven, door het gebrek aan voldoende handhaving, niet altijd geheel volgens de vigerende wet- en regelgeving. Ons platform geeft op innovatieve wijze een slimme en soepele invulling aan de vigerende wet- en regelgeving en vraag naar gekwalificeerd personeel.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Azurity

Contact

Stuur Azurity een bericht

Mijnzzp.nl