Team Mijnzzp

Abonnement afsluiten

Er zijn veel ondernemers die iedere maand een wisselend inkomen hebben. Heb je daar als zzp'er ook mee te maken en zie je graag een basisinkomen dat maandelijks terugkeert? In dat geval is het wellicht te overwegen om je zzp dienst als abonnement aan te bieden. Met het aanbieden van een zzp diensten abonnement ben je verzekerd van een bepaald maandelijks inkomen. Dat geeft rust en alle gelegenheid om je bedrijf verder op een succesvolle manier uit te bouwen. Het grote voordeel van abonnementen is dat je steeds meer waarde creëert binnen de onderneming. Hierdoor kun je in de toekomst eventueel ook het bedrijf verkopen.

Inhoudsopgave
Zzp dienst: wat zijn de mogelijkheden?
Kleine en grote bedrijven doen het

Zzp dienst: wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn allerlei zzp diensten als abonnement aan te bieden, net als dat het mogelijk is om producten in een abonnementsvorm aan te bieden. Dat is momenteel heel populair en varieert van een sokken-service tot onderbroeken-service. Denk ook maar aan de maaltijdservice waar veel mensen gebruik van maken. Bij zzp diensten kun je ook aan allerlei varianten denken, zoals een SEO-abonnement of een abonnement op content.

Bij het geven van financieel advies is dat net zo goed mogelijk, bijvoorbeeld door periodiek de financiën van consumenten door te nemen. Daar betalen ze dan maandelijks een laag bedrag voor in plaats van eenmalig een groot bedrag. Bekijk vanuit je eigen bedrijf welke zzp dienst of product in aanmerking komt voor een abonnement.

Kleine en grote bedrijven doen het

Het succes van het aanbieden van diensten en verkoop van producten in abonnementsvorm is al bewezen. Grote en kleine bedrijven doen het namelijk en dat is niet voor niets. Denk alleen al maar aan het Office-pakket van Microsoft. In het verleden kocht je het product eenmalig en is er een verscheidenheid aan Office abonnementen beschikbaar. Er zijn ook talloze kleine bedrijven die via deze weg diensten verlenen, zoals een hondenuitlaatservice.

Ook sportscholen voorzien in abonnementen en er zijn producenten van scheermesjes die frequent voorzien in de bezorging van scheermesjes. Het voordeel is dat er sprake is van verzekerde inkomsten. Uiteraard is het wel belangrijk dat klanten een abonnement blijven behouden. Daarom is het aan te raden om veel aandacht te besteden aan service om klanten tevreden te houden. Denk daarbij ook aan het uitbreiden van zzp diensten met een abonnement. Er zijn veel verschillende vormen te bedenken om vaste inkomsten te realiseren.

Man aan het werk

Boekhouden en factureren op een manier die je begrijpt? Maak het jezelf gemakkelijk als zzp'er!

Maak gebruik van een eenvoudig boekhoudprogramma speciaal gemaakt voor zzp'ers.

Mijnzzp.nl