Team Mijnzzp

Effectief reclamemiddel

Weggevers zijn perfect om als effectief reclamemiddel in te zetten. Je hebt vast zelf ook wel een of meerdere keren een relatiegeschenk, gadget of ander cadeautje gekregen. Dan weet je ook wat de impact daarvan is. De naam van het bedrijf blijft langer in je geheugen en je onthoudt zelfs de boodschap of je gebruik het geschenk omdat het een praktisch karakter heeft. Het is dan ook zeker aan te raden om weggevers als effectief reclamemiddel te gebruiken, waarbij je van meerdere voordelen profiteert. Bedenk wel eerst het doel van de weggevertjes en houd rekening met trends.

Doel van weggevertjes

Weggevertjes zijn een reclamemiddel en perfect om een bepaald doel aan te koppelen. Je kan weggevers gebruiken om als blijk van waardering aan klanten mee te geven die bij jou een aankoop hebben gedaan. Dit doel zorgt voor meer betrokkenheid bij je bedrijf. Je kan ook in een praktisch geschenk voorzien. Bijvoorbeeld als je met je bedrijf op een beurs staat en een tas met je logo en bedrijfsnaam erop weggeeft. De beursbezoekers nemen de tas dankbaar van je aan en lopen er de hele dag mee rond om alle andere weggevertjes in mee te dragen. Je kan daarin ook nog een stapje verder gaan en je tas zelf vullen met leuke en praktische gadgets. Denk bijvoorbeeld ook aan een gepersonaliseerd flesje water of aan een rolletje pepermunt met je bedrijfslogo erop.

Volg de trends

Wil je weggevers als effectief reclamemiddel toepassen dan is het zeker aan te bevelen om trends te volgen. Daarmee speel je namelijk in op de actualiteit of op belangrijke onderwerpen in de maatschappij zoals duurzaamheid. Laat zien dat je een bedrijf bent dat maatschappelijk verantwoord onderneemt en rekening houdt met het milieu. Je kan dan weggevers uitdelen, zoals ecologische producten of milieuvriendelijke artikelen. Heb je een bedrijf dat lokaal gericht is? In dat geval doen streekproducten het uitstekend om als effectief reclamemiddel in te zetten. Stem je weggevers wat dat betreft af op de situatie door de trends te volgen om nog meer indruk te maken. Je kan bijvoorbeeld ook ledlampen weggeven net als skimming kaarthouders om gegevensdiefstal van bankkaarten te voorkomen.

Mijnzzp.nl