Team Mijnzzp

Koningsdag

Koningsdag is bij uitstek een dag waarop het mogelijk is om extra omzet te draaien. Het zijn vooral bedrijven in de horeca die daarvan profiteren, maar Koningsdag is natuurlijk van iedereen. Sla daarom je slag tijdens Koningsdag en maak gebruik van alle middelen om je omzet een extra boost te geven. Dat geldt voor de bloemenstal om de hoek, maar ook voor de kledingwinkels in het centrum net als de voor de bakker en voor tal van andere bedrijven.

Inhoudsopgave
Oranje, oranje, oranje
Koningsacties bedenken
Social media inzetten
Sla je slag tijdens Koningsdag

Oranje, oranje, oranje

Oranje is uiteraard de kleur die de boventoon voert tijdens Koningsdag en hier kan je vooraf al op inspelen met allerlei oranje gekleurde decoratie. Ook is het ideaal om Koningsdag promotiemiddelen aan te schaffen en voor de verkoop aan te bieden of als klein relatiegeschenk weg te geven. Deel je relatiegeschenken uit dan geef je jouw klanten een blijvende herinnering aan Koningsdag.

Koningsacties bedenken

Er zijn meerdere manieren om in te spelen op Koningsdag, zoals door speciale acties te organiseren. Denk daarbij aan opvallende aanbiedingen, maar ook aan kortingen waar klanten van kunnen profiteren. Een Koningsdag actie is uiteraard ook al eerder te realiseren, zodat je niet alleen op de feestelijke dag zelf extra klanten aantrekt en meer omzet draait.

Social media inzetten

Maak vooral gebruik van social media om op een snelle en efficiënte manier de focus op Koningsdag te leggen. Bedenk een ludieke tekst of plaats een foto met humor om de aandacht te trekken van je doelgroep. Je kan woordgrapjes maken, maar ook de felicitaties op een creatieve manier overbrengen aan de koning. Uiteraard gebruik je de social media kanalen eveneens om een leuke actie onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld door een winactie te organiseren of een prijsvraag te bedenken.

Sla je slag tijdens Koningsdag

Sla je slag tijdens Koningsdag door goed te kijken naar wat de mogelijkheden zijn die jouw bedrijf te bieden heeft. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Zelfs als je een bedrijf in de bouwbranche hebt of een kapperszaak draait, zijn er leuke opties. Bijvoorbeeld door met een eenmalige aanbieding te komen of door als kapper het haar van mensen oranje te kleuren.

Mijnzzp.nl