Team Mijnzzp

Verzorgingsproducten

Heb je nog niet nagedacht over het schenken van een kerstcadeau aan je zakelijke relaties? De kerst nadert met rasse schreden en het geven van een kerstgeschenk is een perfecte blijk van waardering. Vooral als je er een persoonlijke boodschap bijdoet. Het hoeft echt geen groot en gevuld kerstpakket te zijn, want er zijn legio mogelijkheden om een kerstcadeau te schenken aan je relaties. Heb je personeel in dienst? In dat geval stellen de medewerkers uiteraard een kerstpakket wel op prijs. Ben je te laat met kerstpakketten bestellen dan is het altijd nog mogelijk deze zelf samen te stellen.

Inhoudsopgave
Kerstgeschenk laten bezorgen
Praktisch cadeau
Sportief cadeau
Kookcadeau

Kerstgeschenk laten bezorgen

Een van de leuke manieren om relaties met een kerstcadeau te verrassen, is door het geschenk te laten bezorgen. Er zijn allerlei leuke cadeautjes die te personaliseren zijn en als brievenbuspakketje bezorgd worden. Denk daarbij aan kleine cadeautjes als een chocoladereep met een boodschap of aan een praktisch cadeau in de vorm van een powerbank. Een cardholder met pen is natuurlijk eveneens een perfect klein geschenk om aan zakelijke relaties te geven. De brievenbuscadeaus zijn overigens in allerlei prijsklassen verkrijgbaar. Ook voor zzp'ers is het natuurlijk mogelijk om relatiegeschenken weg te geven.

Praktisch cadeau

Er zijn meer manieren om je zakelijke relaties te verrassen, zoals met een praktisch cadeau. Bijvoorbeeld met een tablet of met een fondueset net als aan computeraccessoires of aan rugzakken. Het hangt uiteraard van je eigen bedrijf en van je zakelijke relatie af welk praktisch cadeau er het beste bij past.

Sportief cadeau

Het is ook altijd leuk om een sportief cadeau voor kerst weg te geven. Denk daarbij aan een sporttas die al dan niet verder is gevuld met kleine cadeautjes. Of aan petten, sportflessen en shakers.

Kookcadeau

Er zijn allerlei kleine en grote kerstgeschenken te bedenken die gerelateerd zijn aan koken en aan eten en drinken. Het is bijvoorbeeld een idee om mokken cadeau te doen met een boodschap erop of een mooie houten snijplank of kaasplank. Of wat te denken van een wijngeschenkset of wijnglazen met de naam van je persoonlijke relatie erop. De mogelijkheden om een kerstcadeau aan relaties te geven zijn eindeloos. Laat je het geschenk per post bezorgen, doe dat dan wel ruim van tevoren.

Mijnzzp.nl