Hotelmanager

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Hotelmanager?

Een hotelmanager is de leidinggevend persoon van een hotel en is daarom verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het hotel, inclusief al het personeel. Hieronder vallen bijvoorbeeld het restaurant van het hotel, de facilitair medewerkers van het hotel en de frontoffice van het hotel. Ondanks dat een hotelmanager niet in alle gevallen direct met gasten te maken zal krijgen, moet goed gastheerschap als hotelmanager hoog in het vaandel staan. Binnen het hotelwezen draait alles om service en goed gastheerschap. De werkzaamheden als hotelmanager kunnen verschillen per soort hotel, omdat niet alle hotels hetzelfde zijn. Over het algemeen kunnen we stellen dat je als hotelmanager het personeel aanstuurt, waakt over de dienstverlening, waakt over de kwaliteitseisen en waakt over de financiën. Daarnaast rapporteer je als hotelmanager aan de directie over de voortgang van het hotel. Een hotelmanager is dus verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden die allemaal met het hotel te maken hebben. Afhankelijk van het soort hotel kan een hotelmanager ook met andere managers te maken krijgen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Hotelmanager

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Hotelmanager

Welke opleiding is nodig om Hotelmanager te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Hotelmanager? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Hotelmanager

Wat is het salaris en tarief van een Hotelmanager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Hotelmanager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl