Bedrijfswageninrichter

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Bedrijfswageninrichter?

Bedrijfswagens komen meestal kaal bij de dealer aan, en worden pas ingericht wanneer ze verkocht zijn aan een bedrijf. Afhankelijk van het bedrijf moet een bedrijfswagen vaak nog worden ingericht. Dealers hebben vaak goede contacten met bedrijfswageninrichtingsbedrijven, die de bedrijfswagen volledig naar wens van de klant kunnen inrichten. Niet alleen de inrichting zelf kan gedaan worden maar ook aanpassingen aan de bedrijfswagen, zodat een bedrijfswagen multifunctioneel is om te gebruiken.

Lees verder...

Opleiding tot Bedrijfswageninrichter

Welke opleiding is nodig om Bedrijfswageninrichter te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Bedrijfswageninrichter? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Bedrijfswageninrichter

Wat is het salaris en tarief van een Bedrijfswageninrichter? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bedrijfswageninrichter in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...