Butler

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Butler?

Een butler is een persoonlijk assistent of huishouder van een privépersoon of familie. Welke werkzaamheden een butler precies uitvoert kan per huishouden verschillen, maar over het algemeen hebben de diensten of werkzaamheden van een butler te maken met het huishouden en alles wat daar bij komt kijken. Een butler werkt dus in de huishouding bij mensen thuis. Een butler is niet voor iedereen weggelegd, omdat de kosten hoog kunnen zijn omdat een butler meestal de hele dag aanwezig is. In veel gevallen zal een butler werken voor een vermogende familie. Het beroep butler is niet voor iedereen geschikt, omdat je als butler over een dienstbare instelling moet beschikken. Ondanks dat het beroep butler misschien ouderwets aanvoelt is de werkelijkheid anders. Vandaag de dag zijn er nog steeds veel butlers werkzaam als butler. In Nederland komt het beroep wellicht minder voor dan in het buitenland.

Lees verder...

Opleiding tot Butler

Welke opleiding is nodig om Butler te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Butler? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Butler

Wat is het salaris en tarief van een Butler? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Butler in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl