Wat verdient een Weginspecteur

Salaris en tarief

Avatar van Team Mijnzzp

Wat een Weginspecteur verdient hangt van veel factoren af. Het is vaak moeilijk om bij een beroep aan te geven hoeveel het oplevert. We proberen u op deze pagina toch een paar indicaties te geven. Wij vinden deze informatie door internet in de gaten te houden.

Wat verdient een Weginspecteur in loondienst?

  • Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 2.000 bruto per maand.
  • Gemiddeld salaris ongeveer € 2.400 bruto per maand.
  • Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 2.800 bruto per maand.

Voorbeeldberekeningen

U kunt zelf een voorbeeld berekening maken op basis van uw eigen gegevens.

Voorbeeldberekening maken...

Voorbeeldberekening salaris

Bruto per jaar€ 31.104,00 (inclusief 8% vakantiegeld)
Netto berekeningBruto per maand€ 2.400,00
Inhoudingen per maand- € 905,58 (details)
Kortingen per maand+ € 409,74 (details)
Netto per maand€ 1.904,16
GrondslagBerekening op basis van tarief loonbelasting 1 januari 2016, inclusief heffingskortingen, exclusief werkbonus, jonger dan AOW leeftijd.

Disclaimer

Aan deze bedragen en voorbeeldberekeningen op Mijnzzp.nl kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De bedragen en berekeningen zijn tot stand gekomen door het verzamelen van openbare informatie op het internet en moeten gezien worden als een indicatie. Vindt u een fout in onze berekeningen? Laat het ons weten.

Er zijn veel invloeden die het salaris kunnen beinvloeden zoals leeftijd, werkervaring, CAO afspraken, pensioen, mogelijke opleidingen en dergelijke. Het inkomen van zelfstandig ondernemers kan zeer varieren door onkosten zoals verzekeringen, huisvesting, gereedschap en mogelijke bedrijfsauto's. Daarnaast kunnen de meeste zelfstandig ondernemers lang niet al hun tijd factureren, omdat ze ook bezig zijn acquisitie, administratie et cetera.