Business Analist

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Business Analist?

Een business analist is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden, die per opdracht en werkgever kunnen verschillen. Over het algemeen kunnen we stellen dat een business analist verantwoordelijk is voor het uitwerken en implementeren van nieuwe bedrijfsprocessen of dat de business analist verantwoordelijk is voor het aanpassen van bestaande bedrijfsprocessen als dit nodig mocht zijn. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de business analist een kans ziet voor de organisatie en deze vertaalt naar een werkende module. Het beroep gaat vaak hand in hand met IT oplossingen. De business analist heeft een brede kennis op verschillende gebieden en weet deze ideeën toe te passen, zodat er een werkend  business model ontstaat. Daarnaast is het meestal de verantwoordelijkheid van de business analist om nieuwe bedrijfsprocessen in te voeren en betrokken partijen te informeren over het proces als dit nodig mocht zijn. Het beroep  business analist komt over het algemeen voor bij de grotere bedrijven in alle branches.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Business Analist

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Business Analist

Welke opleiding is nodig om Business Analist te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Business Analist? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Business Analist

Wat is het salaris en tarief van een Business Analist? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Business Analist in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl