Verpleegkundige

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Verpleegkundige?

Een verpleegkundige voert diverse verpleegkundige taken uit. Wat deze taken precies zijn is onder andere afhankelijk van het soort instelling waar de verpleegkundige werkt. De verpleegkundige heeft meestal ook de taak om patiënten te begeleiden. Hierbij kan men denken aan het leren omgaan met een bepaalde ziekte of aan het geven van informatie, zodat de patiënten zichzelf kunnen verzorgen. Een verloskundige kan in Nederland op verschillende niveaus werkzaam zijn. Daarnaast bestaan er als verpleegkundige veel extra opleidingsmogelijkheden, die per werkgever en afdeling kunnen verschillen. Dit heeft meestal te maken met de specifieke taken als verpleegkundige, die kunnen vragen om extra opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan patiënten die uitbehandeld zijn of aan patiënten die een zware operatie ondergaan hebben. Deze patiënten krijgen zeer specifieke zorg, waardoor het nodig kan zijn dat de verpleegkundige extra opleidingen moet volgen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Verpleegkundige

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Verpleegkundige

Welke opleiding is nodig om Verpleegkundige te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Verpleegkundige? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Verpleegkundige

Wat is het salaris en tarief van een Verpleegkundige? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Verpleegkundige in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl