Bemiddelingsmedewerker

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Bemiddelingsmedewerker?

Een bemiddelingsmedewerker is verantwoordelijk voor het samenbrengen van werkzoekenden en bedrijven, die op zoek zijn naar geschikte personeelsleden. Een bemiddelingsmedewerker heeft dus een belangrijke rol tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Als bemiddelingsmedewerker ben je meestal werkzaam voor een uitzendorganisatie, zoals een uitzendbureau of arbeidsbureau. Daarnaast kan een bemiddelingsmedewerker werkzaam zijn als ondernemer. Het is niet zo dat een bemiddelingsmedewerker automatisch gezien kan worden als intercedent, omdat een bemiddelingsmedewerker ook op andere manieren werkzaam kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bemiddelingsmedewerker die werkzaam is als headhunter. Een headhunter is een bemiddelingsmedewerker die alleen gericht zoekt naar mogelijke geschikte kandidaten. Een headhunter kan niet aangemerkt worden als intercedent, maar wel als bemiddelingsmedewerker. De meeste bemiddelingsmedewerkers beschikken over een groot netwerk van mogelijke opdrachtgevers en werkzoekenden. Als bemiddelingsmedewerker ben je dus een arbeidsmarktspecialist op het gebied van arbeidsbemiddeling, wat ook betrekking kan hebben op mogelijke opleidingen, waardoor de arbeidskansen vergroot worden van werkzoekenden. Dit heeft vooral betrekking op mensen die niet beschikken over een opleiding, of op mensen die niet beschikken over voldoende opleidingen waardoor de arbeidskansen minimaal zijn. Het beroep bemiddelingsmedewerker moet verder vrij algemeen gezien worden, omdat je als bemiddelingsmedewerker werkzaam kan zijn op verschillende manieren in verschillende branches. Een koppelbaas binnen de bouwsector kan bijvoorbeeld ook aangemerkt worden als bemiddelingsmedewerker.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Bemiddelingsmedewerker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Bemiddelingsmedewerker

Wat is het salaris en tarief van een Bemiddelingsmedewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bemiddelingsmedewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Bemiddelingsmedewerker zijn vaak ook:

Boekhoudprogramma vergelijken Bemiddelingsmedewerker

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Bemiddelingsmedewerker bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl