Docent beveiliging

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Docent beveiliging?

Een docent beveiliging geeft les aan toekomstige beveiligers of geeft trainingen aan ervaren beveiligers. Een docent beveiliging heeft meestal betrekking op een beveiliger die beschikt over jarenlange praktijkervaring. Deze praktijkervaring brengt de beveiliger over aan nieuwe beveiligers, die het vak nog onder knie moeten krijgen. De afgelopen jaren is de beveiligingsbranche flink geprofessionaliseerd, waardoor ook steeds meer opleidingen worden aangeboden op verschillende niveaus. Het is de docent beveiliging die nieuwe beveiligers deze kennis kan bijbrengen door het geven van theorielessen en praktijklessen. Enkele aandachtsgebieden zijn het handelen in kritische situaties, toegangscontrole uitvoeren, openingsrondes uitvoeren, brand- en sluitrondes uitvoeren, visitatie van mensen en wet- en regelgeving. Het beroep docent beveiliging kan betrekking hebben op een theoriedocent of kan betrekking hebben op een praktijkbegeleider.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Docent beveiliging

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Docent beveiliging

Welke opleiding is nodig om Docent beveiliging te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Docent beveiliging? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Docent beveiliging

Wat is het salaris en tarief van een Docent beveiliging? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Docent beveiliging in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl