Goudsmid

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Goudsmid?

Een goudsmid is een specialist op het gebied van het ontwerpen, maken, repareren en onderhoud van sieraden. Soms kan het nodig zijn om een sieraad te vermaken, te herstellen of te reinigen wat door een goudsmid uitgevoerd kan worden. Sieraden gaan over het algemeen lang mee en blijven meestal lang in bezit van één eigenaar. Soms kan het nodig zijn om bijvoorbeeld één ring te vermaken zodat deze weer een goede pasvorm heeft en bij kettingen kan het soms nodig zijn om nieuwe sluitingen te plaatsen omdat de oude sluiting  niet meer goed werkt.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Goudsmid

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Goudsmid

Welke opleiding is nodig om Goudsmid te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Goudsmid? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Goudsmid

Wat is het salaris en tarief van een Goudsmid? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Goudsmid in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl