Wijkverpleegkundige

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Wijkverpleegkundige?

Een wijkverpleegkundige is iemand die middelbaar of hoog opgeleid is in het uitvoeren van verpleegkundige taken. De wijkverpleegkundige houdt zich bezig met het geven van verpleegkundige zorg. De taken die de wijkverpleegkundige heeft kunnen verschillen van het wassen van patiënten tot wondverzorging en observatie. Verpleegtechnische handelingen zijn bijvoorbeeld het inbrengen van een sonde of een katheter. Het begeleiden van patiënten is ook een taak van de verpleegkundige.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Wijkverpleegkundige

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Wijkverpleegkundige

Welke opleiding is nodig om Wijkverpleegkundige te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Wijkverpleegkundige? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Wijkverpleegkundige

Wat is het salaris en tarief van een Wijkverpleegkundige? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Wijkverpleegkundige in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl