Verhuizer

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Verhuizer?

Een verhuizer is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden, die te maken hebben met het verhuizen en opslaan van goederen. Daarnaast kan een verhuizer verantwoordelijk zijn voor het inpakken en inventarissen van goederen. Als verhuizer is het belangrijk dat je secuur werkt, omdat meubels en andere goederen niet mogen beschadigen tijdens de verhuizing. De meeste verhuizers pakken de goederen in met doeken, zodat de kans op schade geminimaliseerd wordt. Ondanks dat de meeste verhuisbedrijven gebruikmaken van verschillende hulpmiddelen komt het als verhuizer ook voor dat je met de hand moet tillen. De meeste verhuizers maken gebruik van verschillende werkmaterialen, zoals een goederenlift en karretjes. Eén van de belangrijkste taken van een verhuizer is het onbeschadigd verhuizen van goederen. Verhuiswerkzaamheden zijn aan te merken als redelijk zware werkzaamheden. Het is daarom belangrijk dat verhuizers de juiste buk- en tiltechnieken hanteren om blessures te voorkomen. De werkzaamheden van een verhuizer zijn verder niet moeilijk, maar vragen wel om de juiste persoonlijkheid, omdat het verantwoordelijke werkzaamheden betreft. In de meeste gevallen komen verhuizers met meerdere verhuizers, waardoor het verhuizen snel uitgevoerd kan worden. Daarnaast is het belangrijk om zware objecten met minimaal twee verhuizers te tillen. Een goede verhuizer gaat voorzichtig om met meubels en andere goederen. Als het nodig is worden meubels afgedekt met lakens om schade te voorkomen. Mocht er toch schade ontstaan dan is het verhuisbedrijf verzekerd, zodat de schade vergoed kan worden. Ook het inpakken van de goederen in de verhuiswagen moet zo gedaan worden dat er geen schade kan ontstaan tijdens het transport. Om als verhuizer aan het werk te kunnen is geen opleiding nodig, maar moet je wel beschikken over doorzettingsvermogen, omdat het werk nogal eens zwaar is. Als verhuizer kan je te maken hebben met particulieren of bedrijven.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Verhuizer

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Verhuizer

Wat is het salaris en tarief van een Verhuizer? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Verhuizer in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Verhuizer zijn vaak ook:

Boekhoudprogramma vergelijken Verhuizer

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Verhuizer bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl