Scheepswerktuigkundige

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Scheepswerktuigkundige?

Een scheepswerktuigkundige is iemand die verantwoordelijk is voor alle technische installaties aan boord van een schip. Deze functie is gelijk aan die van eerste stuurman. Dit betekent dat de scheepswerktuigkundige alleen verantwoording hoeft af te leggen aan de kapitein. Aan boord van een schip kunnen nogal veel verschillende soorten technische installaties zijn. Ook de motoren die een schip aandrijven kunnen erg verschillend zijn. Om al deze verschillende soorten systemen en motoren te kunnen onderhouden is nogal wat vakkennis vereist.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Scheepswerktuigkundige

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Scheepswerktuigkundige

Welke opleiding is nodig om Scheepswerktuigkundige te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Scheepswerktuigkundige? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Scheepswerktuigkundige

Wat is het salaris en tarief van een Scheepswerktuigkundige? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Scheepswerktuigkundige in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...