Banqueting medewerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Banqueting medewerker?

Een banqueting medewerker is verantwoordelijk voor de ondersteuning tijdens feesten, vergaderingen en partijen. Dit kan zijn van het klaarzetten van de tafels tot het opnemen van de bestellingen en die vervolgens weer doorgeven aan de keuken. Een correcte benadering van de gasten is essentieel. Om dit beroep goed uit te kunnen voeren is het belangrijk om in een team te kunnen werken. De werkzaamheden als banqueting medewerker kunnen variëren per bedrijf, maar hebben wel altijd met ondersteunende diensten te maken, wat betrekking kan hebben op uiteenlopende soorten werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het klaarzetten van vergadertafels, het opbouwen van een geluidsinstallatie of het serveren van drankjes aan de gasten. De werkzaamheden als banqueting medewerker moeten dan ook gezien worden als allround werkzaamheden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Banqueting medewerker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Banqueting medewerker

Welke opleiding is nodig om Banqueting medewerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Banqueting medewerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Banqueting medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Banqueting medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Banqueting medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Banqueting medewerker zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl