Cateringbeheerder

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Cateringbeheerder?

Een cateringbeheerder is de leidinggevende van een team van cateringmedewerkers en kan de eigenaar zijn van een cateringbedrijf. De werkzaamheden kunnen bij verschillende soorten bedrijven uitgevoerd worden, zoals bij een cateringbedrijf, een hotel, een zorginstelling of bij een overheidsinstelling. Bij de meeste grotere bedrijven is er sprake van een vaste catering binnen de kantine, waardoor er tegenwoordig veel cateringbedrijven bestaan. Daarnaast kan een cateringbedrijf op andere locaties eten en drank verzorgen. Als cateringbeheerder ben je niet alleen verantwoordelijk voor de catering maar ook voor meer algemene werkzaamheden, zoals de inkoop, de administratie en de personeelsplanning. Als cateringbeheerder kan je dus voor een cateringbedrijf werkzaam zijn, maar is het ook denkbaar dat je bij een ander bedrijf werkt waarvoor je de werkzaamheden in huis uitvoert. In dat geval spreekt men eerder van een bedrijfscatering. De werkzaamheden zijn niet anders dan als je voor een vast bedrijf werkt.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Cateringbeheerder

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Cateringbeheerder

Welke opleiding is nodig om Cateringbeheerder te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Cateringbeheerder? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Cateringbeheerder

Wat is het salaris en tarief van een Cateringbeheerder? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Cateringbeheerder in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl