Docent informatica

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Docent informatica?

ICT oftewel "Informatie en Communicatie Technologie" is een vakgebied dat zich met informatiesystemen, telecommunicatie en computers bezighoudt. Tegenwoordig vallen ook telefonie en kabeltelevisie onder de ICT. Dit is omdat deze diensten tegenwoordig ook via het internet aangeboden kunnen worden. De ICT branche is voor veel mensen redelijk onbekend. Dit omdat er veel Engelse benamingen in voor komen en de inhoud ook niet echt begrijpelijk is voor iedereen. De jeugd groeit vandaag de dag op met alles wat met de ICT te maken heeft en kan hierdoor vaak ook beter meekomen met de verschillende soorten van materie. Dit gebeurt vaak al spelender wijs door bijvoorbeeld het gebruik van een spelcomputer. Hoe anders is dit voor de oudere generatie.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Docent informatica

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Docent informatica

Welke opleiding is nodig om Docent informatica te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Docent informatica? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Docent informatica

Wat is het salaris en tarief van een Docent informatica? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Docent informatica in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl