Baliemedewerker

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Baliemedewerker?

Een baliemedewerker of baliemedewerkster is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden die te maken hebben met het ontvangen, begeleiden en adviseren van gasten of bezoekers. De werkzaamheden van een baliemedewerker moeten over het algemeen gezien worden als ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de organisatie waarvoor de baliemedewerker werkzaam is. Ondanks dat de kerntaak van een baliemedewerker is het ontvangen van bezoekers en het informeren van bezoekers kan een baliemedewerker ook verantwoordelijk zijn voor andere taken, zoals het maken van afspraken, het verzorgen van uitgaande en binnenkomende post en het schoonhouden van balie inclusief de ontvangstruimte. De werkzaamheden van een baliemedewerker kunnen wel per organisatie verschillen, omdat lang niet alle baliemedewerkers het even druk zullen hebben. Daarnaast hoeft het beroep baliemedewerker geen fulltime functie te betreffen. Het is ook prima denkbaar dat een baliemedewerker verantwoordelijk is voor andere werkzaamheden. Als baliemedewerker kan je werken voor verschillende soorten bedrijven en kunnen er andere benaming gebruikt worden voor een baliemedewerker. Andere benamingen voor baliemedewerker kunnen ook zijn receptionist of fontoffice medewerker. Het beroep baliemedewerker moet dus vrij algemeen gezien worden, omdat baliemedewerkers in de praktijk op verschillende manieren kunnen voorkomen. Daarnaast zijn lang niet alle baliemedewerkers verantwoordelijk voor dezelfde werkzaamheden. Over het algemeen zal een fulltime baliemedewerker eerder aangemerkt moeten worden receptionist. Een parttime werkende baliemedewerker kan bijvoorbeeld betrekking hebben op administratief medewerkers, die ook verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van bezoekers en/of gasten.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Baliemedewerker

Wat is het salaris en tarief van een Baliemedewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Baliemedewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Baliemedewerker

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Baliemedewerker bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl