Docent Engels

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Docent Engels?

Een docent Engels is verantwoordelijk voor het onderwijzen van de Engelse taal aan leerlingen en/of studenten, wat betrekking kan hebben op verschillende soorten scholen. Een docent Engels zal over het algemeen les geven binnen het voortgezet onderwijs en het volwassenenonderwijs. Afhankelijk van het niveau zal de docent Engels het woordenschat en grammatica met betrekking tot de Engelse taal van de leerlingen proberen te verhogen door middel van het geven van les. Deze lessen kunnen schriftelijk uitgevoerd worden maar ook door middel van kijk- en luisteroefeningen. De Engelse taal wordt door veel mensen als tweede taal gesproken en is een belangrijke taal voor mensen. De Engelse taal is niet alleen belangrijk voor mensen die op vakantie gaan, omdat de Engelse taal ook binnen het bedrijfsleven een belangrijke rol kan spelen. Het spreken van Engels is voor de meeste Nederlanders niet heel erg moeilijk, maar het perfect spreken en schrijven van de Engelse taal is dat vaak wel. Toch kunnen de meeste Nederlanders zich wel redden in de Engelse taal. Wie de Engelse taal machtig is kan zich eigenlijk in de meeste landen wel redden, omdat er veel mensen zijn die Engels spreken. In het kort kunnen we de werkzaamheden van een docent Engels het beste omschrijven als het voorbereiden van lessen en het geven van lessen aan leerlingen of studenten. De inhoudelijke lessen met betrekking tot de Engelse taal kunnen wel verschillen per soort school en het opleidingsniveau.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Docent Engels

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Docent Engels

Welke opleiding is nodig om Docent Engels te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Docent Engels? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Docent Engels

Wat is het salaris en tarief van een Docent Engels? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Docent Engels in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl