Audicien

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Audicien?

Een audicien is gespecialiseerd in hoortoestellen en andere hulpmiddelen die slechthorenden kunnen helpen. Naast hoortoestellen bestaan er tegenwoordig ook andere hulpmiddelen voor slechthorenden zoals speciale hoorbrillen en telefoons. Als audicien werk je niet alleen in de winkel maar ook in de werkplaats en in de meetruimte. Er bestaan tegenwoordig zeer veel verschillende hoortoestellen die ook steeds kleiner worden. Omdat de moderne hoortoestellen tegenwoordig veel gebruik maken van software zal je als audicien ook veel met de computer werken. Ook hoortoestellen hebben soms onderhoud nodig en ook hiervoor komen klanten bij een audicien. Het is dus niet zo dat de werkzaamheden van een audicien alleen bestaan uit verkopen. Als audicien heb je een grote adviserende rol op het gebied van het beter horen en de mogelijkheden.

Lees verder...

Opleiding tot Audicien

Welke opleiding is nodig om Audicien te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Audicien? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Audicien

Wat is het salaris en tarief van een Audicien? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Audicien in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl