Opleiding tot Autowasstraat medewerker

Informatie over opleidingen op Mijnzzp.nl

Team Mijnzzp
NiveauMbo-niveau een
VervolgopleidingMbo-niveau twee
OpleidingVind de opleiding die bij jou past

Mbo-opleiding arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

Wie een passende opleiding zoekt als autowasstraat medewerker kan kiezen voor de Mbo-opleiding assistent schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. Echter zullen de meeste autowasstraat medewerkers geen echte opleiding genoten hebben. In dat geval kan de Mbo-opleiding arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA) uitkomst bieden. De Mbo-opleiding arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA) is speciaal in het leven geroepen voor mensen die verder geen opleiding afgerond hebben. Deze opleiding moet dan ook gezien worden als een oriënterende opleiding. De opleiding arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA) is een brede opleiding die de algemene kennis van de arbeidsmarkt moet vergroten. Overigens is het tijdens deze opleiding mogelijk om in diverse soorten branche werkzaam te zijn.

Opleidingsduur en niveau arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

De Mbo-opleiding arbeidsmarktgekwalificeerd assistent zal maximaal één jaar in beslag nemen en is een Mbo-opleiding op niveau één.

Vervolgopleidingen arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

Na het afronden van de Mbo-opleiding arbeidsmarktgekwalificeerd assistent is het mogelijk om door te groeien tot een passende Mbo-opleiding op niveau twee.

Vooropleiding arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

Er zijn over het algemeen geen toelatingseisen voor de Mbo-opleiding arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (AKA).

Mijnzzp.nl