Autowasstraat medewerker

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Autowasstraat medewerker?

Een autowasstraat medewerker is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden die te maken hebben met het wassen van voertuigen, zoals auto's. Een autowasstraat medewerker werkt voor een wasstraat of carwash en is verantwoordelijk voor de klantenafhandeling, de voorbehandeling van auto's en het controleren van de technische installaties. Een autowasstraat medewerker zal zelf geen complexe reparaties uitvoeren aan de wasinstallatie, echter is het wel denkbaar dat een autowasstraat medewerker verantwoordelijk is voor het uitvoeren van kleine dagelijkse onderhoudswerkzaamheden, zoals het smeren van de installatie. Ook het houden van toezicht is een belangrijke taak van een autowasstraat medewerker, omdat veiligheid belangrijk is. In veel gevallen zal een autowasstraat medewerker ook verantwoordelijk zijn voor bijkomende diensten, zoals het onderhouden van de stofzuigruimte. Het is dus denkbaar dat een autowasstraat medewerker ook verantwoordelijk is voor het controleren van de stofzuigers en het eventueel leeghalen van de prullenbakken. De diverse werkzaamheden van een autowasstraat medewerker zijn simpel van aard en behoeven geen specifieke opleiding. Het werken bij een carwash is vooral populair onder studenten en andere mensen die een parttime baan zoeken. Het zijn meestal alleen de grote wasstraten, die één of meerdere medewerkers aanstellen om hun klanten te kunnen bedienen. Als laatste is het niet onbelangrijk om te benoemen dat een autowasstraat medewerker gezien kan worden als servicemedewerker, omdat het wassen van auto's en alle bijkomende werkzaamheden te maken hebben met service. De inhoudelijke werkzaamheden van een autowasstraat medewerker kunnen wel per wasstraat verschillen, omdat niet alle wasstraten op dezelfde manier werken en dezelfde diensten aanbieden. Denk bijvoorbeeld ook aan de kleine wasstraten, die vaak bij pompstations te vinden zijn.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Autowasstraat medewerker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Autowasstraat medewerker

Welke opleiding is nodig om Autowasstraat medewerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Autowasstraat medewerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Autowasstraat medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Autowasstraat medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Autowasstraat medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Autowasstraat medewerker

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Autowasstraat medewerker bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl