Conducteur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Conducteur?

Een conducteur is een controleur in het openbaar vervoer waar iedereen wel eens mee te maken krijgt. De bekendste conducteurs zijn de treinconducteurs. Hun belangrijkste taak is het controleren van vervoersbewijzen. De laatste jaren zijn de werkzaamheden van een conducteur behoorlijk uitgebreid. Naast het controleren van vervoersbewijzen en het geven van reisadviezen, speelt ook het veiligheidsaspect tegenwoordig een belangrijke rol in hun werkzaamheden. Hierbij wordt nauw samengewerkt met hulpdiensten, zoals bijvoorbeeld politie.

Lees verder...

Opleiding tot Conducteur

Welke opleiding is nodig om Conducteur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Conducteur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Conducteur

Wat is het salaris en tarief van een Conducteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Conducteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl