schippers yachting

Bedrijfschippers yachting
ProfielDeze pagina is 2879 keer bekeken.
Adreskavelweg 2
9108 me broeksterwâld

0620341808
ContactStuur schippers yachting een bericht

schippers yachting

Profielpagina

schippers yachting

Bedrijfsinformatie

Ik ben Gerry Schippers...

Inmiddels al zo'n vijftien jaar evaring als scheepstimmerman.

Gestart als scheepstimmerman in de reguliere jachtbouw... met een uitstapje van ruim drie jaar in de inrichting/betimmering van cruisschepen-ferry's-binnenvaartschepen en superjachten als leidinggevende/meewerkend voorman.

De laatste negen jaar weer terug in de reguliere jachtbouw ....van nieuwe betimmeringen;houtreparaties en verbouwingen tot schilderwerk en allerhande instalatie- monteurswerk.

Inmiddels al weer vijf jaar als zelfstandig ondernemer in scheepsbetimmeringen en jachtservice . Mijn specialisme is scheepstimmerwerk; niet alleen nieuwbouw maar vooral ook verbouwen van /repararies aan bestaand timmerwerk als ook teak-dekken leggen of repareren ; daarnaast doe ik allerhand instalatiewerk als inbouw motoren/boegschroeven (staal en polyesther)/drink- en vuilwatersystemen etc.; schilderwerk van romp en opbouw tot antifauling . Een en ander uitgevoerd in samenwerking met select gekozen collega zzp-ers

kortom...

een no nonsens hands-on mentaliteit....van timmerwerk tot compleet schip.... in mijn werkplaats of op locatie... kwaliteit voor een gewone prijs!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van schippers yachtingAfbeelding van schippers yachtingAfbeelding van schippers yachting

Contact

Stuur schippers yachting een bericht

Mijnzzp.nl