iSlide-PowerPoint.com

BedrijfiSlide-PowerPoint.com
ProfielDeze pagina is 756 keer bekeken.
AdresDongen
ContactStuur iSlide-PowerPoint.com een bericht

iSlide-PowerPoint.com

Bedrijfsinformatie

De website iSlide-powerpoint.com is het resultaat van een samenwerking tussen de iSlide Network Company in China en CloudEuropeNL in Nederland.

De samenwerking bestaat al sinds 2018 en er is van beide kanten veel input geweest over de ontwikkeling en functionaliteiten van de iSlide add-in.

Aangezien de iSlide-invoegtoepassing al wijdverspreid is en bekend is in China, met meer dan 6,5 miljoen installaties, hebben we in maart 2020 besloten om deze nieuwe meertalige website te creëren om de iSlide-invoegtoepassing beter te introduceren en te promoten bij de rest van de wereld.

We zijn in 2017 begonnen met een klein team en slechts 3 bibliotheken in de add-in. Al snel breidde ons buitengewone team van programmeurs en ontwerpers de functies uit en groeide het team gestaag. Niet snel, want onze expertise, kwaliteitsmetingen en bekroonde ontwerpaanpak laten geen snelle groei toe.

Op dit moment werken we met 3 agile-gebaseerde programmeursteams, een multidisciplinair ontwerpteam, een klantenserviceteam, een paar marketingmensen, een financiële afdeling en wat mensen om de hiaten op te vullen die elk bedrijf heeft, zoals interne IT. , producteigenaren, projectmanagers, catering, huishouding enzovoort.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van iSlide-PowerPoint.comAfbeelding van iSlide-PowerPoint.comAfbeelding van iSlide-PowerPoint.com

Contact

Stuur iSlide-PowerPoint.com een bericht

Mijnzzp.nl