TurboScooby

BedrijfTurboScooby
ProfielDeze pagina is 202 keer bekeken.
AdresWaldorpstraat 325
2521 CJ Den Haag

06-81777393
ContactStuur TurboScooby een bericht

TurboScooby

Profielpagina

TurboScooby

Bedrijfsinformatie

Als je op zoek bent om in één dag je scooter rijbewijs te halen, zoek dan niet verder dan rijschool Turboscooby in Den Haag. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op het CBR examen zodat je bij je eerste poging slaagt! Bespaar geld, tijd en moeite door je vandaag nog in te schrijven!

Bij onze rijschool Scooterrijbewijs Den Haag, kun je elke dag van de week scooter theorie- en praktijklessen volgen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 8.00 tot 20.00 uur. Je kunt zoveel lessen nemen als je wilt, en als je andere specifieke wensen of verzoeken hebt, laat het ons weten en we zullen er samen aan werken.

Bij Turboscooby garanderen we dat je na het volgen van onze cursus klaar bent voor je scooter rijbewijs examen. Onze instructeurs nemen het CBR in detail met je door en geven je oefenvragen. Je leert niet alleen de theorie achter het scooter rijden - je krijgt ook praktijkervaring. Bij ons kun je op geen enkele manier falen en kan jij je scooter rijbewijs in 1 dag halen!

Omdat niet iedereen op dezelfde manier leert, spelen wij in op hoe jij het beste leert. Als er vragen en onderdelen zijn die je moeilijker vindt dan andere, richten we ons op die gebieden. We overlopen potentiële CBR-vragen door mnemonics te gebruiken als geheugensteun, zodat ze later gemakkelijker terug te vinden zijn.

Onze bedoeling is dat je je zelfverzekerd en voorbereid voelt op je examen zodat je moeiteloos slaagt voor je scooter rijbewijs. We willen ook dat de theorie achter het scooterrijden je bijblijft, zodat je het beter doet tijdens je praktijklessen en examen.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van TurboScoobyAfbeelding van TurboScoobyAfbeelding van TurboScooby

Contact

Stuur TurboScooby een bericht

Mijnzzp.nl