The dreamstore baby en kinderkleding

BedrijfThe dreamstore baby en kinderkleding
ProfielDeze pagina is 1534 keer bekeken.
AdresVan Ranststraat 13
5282NH Boxtel

0411677924
ContactStuur The dreamstore baby en kinderkleding een bericht
Extra informatiewholesale | accesoires | heico-kinderlampen

Bedrijfsinformatie

Hey, ik ben Noortje eigenaresse van the-dreamstore.com en moeder van 2.

Ik ontwerp en maak mijn eigen baby en kinderkleding lijn, ik werk met de fijnste stoffen die ik kan vinden met de hipste printjes. De samenstelling van de stof is heel belangrijk, ik werk dan ook zo veel mogelijk met stoffen van 90-95% katoen. Dit is niet alleen het fijnste voor de tere baby en kinderhuidjes maar ook het beste voor ons milieu. Sommige stoffen zijn speciaal voor mij gemaakt en laat ik in Belgie drukken, een mooi voorbeeld hiervan is de unieke zwemkleding van the-dreamstore.

Onze collectie is 99% handgemaakt (soms kan ik het niet laten fijne sokken of maillots in te kopen) door mijzelf en een vaste naaister, alle bestellingen worden binnen 2 dagen verzonden.

Alle kleding van the-dreamstore is beschikbaar voor wholesale, ook in kleine aantallen. Ik lever baby en kinderkleding aan verschillende (web) winkels in Nederland.

Het is ook mogelijk uw eigen ontwerp door ons te laten maken, ook kunnen wij de kleding personaliseren. Wij kunnen kleding bedrukken met een grappige tekst, naam, uw logo of afbeelding.

Voor vragen ben ik 7 dagen per week bereikbaa, gewoon per telefoon, email of whattsapp.

Groetjes Noortje.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van The dreamstore baby en kinderkledingAfbeelding van The dreamstore baby en kinderkledingAfbeelding van The dreamstore baby en kinderkleding

Contact

Volgen op Twitter

Stuur The dreamstore baby en kinderkleding een bericht

Mijnzzp.nl