Theaterproducties Roosenboom / Poppentheater Ronzebons

Bedrijfsinformatie

Poppentheater met voorstellingen voor kinderen van 3 tot ongeveer 8 jaar. geschikt voor festivals, scholen, wijkcentra, straattheater, campings, etc.

Tevens het adres voor acts zoals Lakei, Sinterklaas, entertainer

Meesterpoppenspeler brengt handpoppen tot leven!

Jan Roosenboom betovert  jong en oud met zijn prachtige voorstellingen. Hij schrijft en speelt zelfgeschreven sprookjes,  maar speelt ook volksverhalen van Jan Klaassen en Katrijn die spannende avonturen beleven. De kijkers worden betrokken bij het poppenspel en zorgen ervoor dat iedere voorstelling een eigen draai krijgt.

Jan schrijft elke productie helemaal zelf.  Hij maakt zijn decors , zoekt naar muziek en zijn poppen worden vaak gemaakt door zijn vrouw Els. Kinderen kunnen actief meedoen in het verhaal en Jan Improviseert dan op de reacties, Zo is iedere voorstelling anders, immers kinderen hebben veel creatieve ideeën. Prachtig als na de voorstelling iedereen voldaan naar huis gaat, vaak ook de ouders of opa’s en oma’s.

Zie voor meer informatie onze website: www.theaterproductiesroosenboom.com

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Theaterproducties Roosenboom / Poppentheater RonzebonsAfbeelding van Theaterproducties Roosenboom / Poppentheater RonzebonsAfbeelding van Theaterproducties Roosenboom / Poppentheater Ronzebons

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Theaterproducties Roosenboom / Poppentheater Ronzebons een bericht

Mijnzzp.nl