Taxatie en aankoop.nl

BedrijfTaxatie en aankoop.nl
ProfielDeze pagina is 3131 keer bekeken.
AdresKasteel Cannestraat 7
5037 TA Tilburg

06-44071253
ContactStuur Taxatie en aankoop.nl een bericht

Taxatie en aankoop.nl

Bedrijfsinformatie

Taxatie en Aankoop.nl is een jong en dynamisch kantoor wat zonder pretenties professioneel in de markt staat met als uitgangspunt onafhankelijk, transparant en concurrerend, zowel voor de particulier, financiële instellingen en intermediairs.

Rein van Dal is register makelaar en taxateur en staat ingeschreven in het RMT register van Vastgoedgoedcert. Vanwege zijn enorme kennis en ruim 14 jaar werkervaring in de makelaardij op zowel bouwkundig vlak als onderhandelingstechnisch, is Taxatie en aankoop.nl inmiddels een belangrijke speler in de markt geworden.


Betaalbare kwaliteit garantie
Omdat wij bewust hebben gekozen voor een kleine opzet en een lage kostenstructuur, kunnen wij een constante, goede en betaalbare kwaliteit garanderen. De flexibele houding, geen 9 tot 5 mentaliteit, goede communicatie en efficiënte werkwijze zorgen ervoor dat het taxatierapport binnen twee werkdagen na opname in uw bezit is.

Kennismaking
Het zou leuk zijn om binnenkort met u kennis te mogen maken voor een professionele taxatie en/of een slagvaardige onderhandeling van uw droomhuis! Ook in het weekend zijn wij u graag van dienst!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Taxatie en aankoop.nlAfbeelding van Taxatie en aankoop.nl

Contact

Stuur Taxatie en aankoop.nl een bericht

Mijnzzp.nl