TCG-Vision

BedrijfTCG-Vision
ProfielDeze pagina is 5752 keer bekeken.
AdresNiels Bohrstraat 24-1
6716 AM Ede

0626718040
ContactStuur TCG-Vision een bericht
Extra informatieNO-CURE-NO-PAY

TCG-Vision

Profielpagina

TCG-Vision

Bedrijfsinformatie

P&O enzo is opgericht op 1 januari 2010 door Karen van der Weel (van Leeuwen). De afgelopen 7 jaar heeft zij voor diverse opdrachtgevers in het MKB P&O advies gegeven en uitgevoerd (zie 'opdrachtgevers'). Hiervoor was Karen al ruim 8 jaar werkzaam als personeelsmanager in het MKB, en daarvoor gedurende 2 jaar als intercedente.

In de afgelopen 17 jaar heeft zij dan ook veel ervaring opgedaan op het gebied van Personeel & Organisatie in diverse branches en vanuit diverse perspectieven en heeft zij zich ontwikkeld tot een praktische personeelsadviseur.  Zij is resultaatgericht, pro-actief, accuraat en streeft naar eenvoud en kwaliteit in de door haar geboden oplossingen en aanpak.

Haar ervaring ligt op het gebied van onder andere werving & selectie, operationeel personeelsbeheer, het opzetten en inrichten van een P&O/PZ-afdeling, ontslag en andere arbeidsrechterlijke kwesties, ziekte en het efficienter maken van (personeels)procedures.

Karen persoonlijk: door vrienden, familie, ex-collega's wordt Karen omschreven als druk (gezellig), humoristisch, spontaan, enthousiast, gevoelig, maar ook pittig, daadkrachtig en integer.

P&O enzo kunt u inschakelen bij de volgende situaties: 

Vervanging wegens (langdurige) ziekte of zwangerschapsverlof.
Aanvulling van de bestaande bezetting voor het opstarten en uitvoeren van projecten.
Herstructureren en professionaliseren van de bestaande P&O afdeling.
Vervanging totdat de nieuwe P&O manager in dienst komt.
Invulling van de P&O functie totdat P&O enzo de P&O afdeling opgezet heeft en de P&O medewerker of manager is aangenomen en ingewerkt.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van TCG-Vision

Contact

Volgen op Twitter

Stuur TCG-Vision een bericht

Mijnzzp.nl