Ridderhof beveiliging

BedrijfRidderhof beveiliging
ProfielDeze pagina is 2026 keer bekeken.
AdresPootstraat
3034BC Rotterdam

0640020988
ContactStuur Ridderhof beveiliging een bericht

Ridderhof beveiliging

Bedrijfsinformatie

Betrouwbaar beveiligen
Ridderhof Beveiliging is een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf met een grote diversiteit aan beveiligingsdiensten. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar voor beveiliging op vele werkgebieden. Wij staan bekend om onze flexibiliteit en korte lijnen. Afspraak is bij ons ook echt een afspraak. Persoonlijke verzorging staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn immers een visite kaartje voor uw en ons bedrijf. 

Wat bieden wij?
Voor opdrachtgevers

Een persoonlijke en hoogwaardige totaaloplossing voor al uw beveiligingsproblemen tegen verantwoorde tarieven.

Voor beveiligers en receptionisten: 
Een warme samenwerking en een divers aanbod van opdrachten tegen een goede vergoeding. 

Voor medewerkers: 
Een plezierige en uitdagende werkomgeving. Het belangrijkste waar het om draait in de beveiliging is natuurlijk dat onze medewerkers continu over u en uw eigendommen waken. Essentieel voor u is dat de juiste mensen voor de juiste taken worden ingezet. Een winkelsurveillant is geen mobiele surveillant en een mobiele surveillant is geen objectbeveiliger. Onze medewerkers worden in goed overleg met u op de juiste capaciteiten gescreend. Wij hebben veel overheidsopdrachten, maar ook voor winkelcentra en particulieren zetten wij ons in. 

Nieuw in ons dienstenpakket:
Een geheel nieuw concept is ons Bike Patrol team. Zij kunnen aanwezig zijn bij uw object,  herkenbaar als beveiligers ter mountainbike of zij kunnen ingezet worden tijdens uw evenement. Kortom een ruime keus tegen een schappelijke prijs!

Beroep(en)

Contact

Stuur Ridderhof beveiliging een bericht

Mijnzzp.nl