Pink Sun Webdesign

BedrijfPink Sun Webdesign
ProfielDeze pagina is 696 keer bekeken.
AdresBoylestraat 8
2563EK Den Haag

0645921542
ContactStuur Pink Sun Webdesign een bericht

Pink Sun Webdesign

Profielpagina

Pink Sun Webdesign

Bedrijfsinformatie

Exclusief Webdesign - SEO - Marketing

Elke website krijgt bij Pink Sun een standaard SEO:

De SEO titel, Meta omschrijving, de titels van de pagina’s, de ALT teksten bij het beeldmateriaal en dergelijke worden voorzien.

Er wordt er gezorgd dat DE LAADTIJD van de website goed tot snel is. Prettig voor de bezoeker, maar net zo belangrijk voor de ranking. 

Ook het functioneren van de mobiele versie is bijzonder belangrijk voor de zoekmachines en krijgt mede daarom veel aandacht bij de standaard bouw van een website door Pink Sun Webdesign.

De standaard SEO die Pink Sun Webdesign levert bij een website is dus goed tot zeer goed voor bedrijven die hun website alleen maar nodig hebben om informatie op internet te zetten. Een menukaart of achtergrond informatie van wat zij te bieden hebben.

Maatwerk webdesign

Onze websites worden meestal opgebouwd vanaf een LEGE PAGINA. Met als inspiratiebron de meest favoriete websites van onze klanten!

Wij gebruiken dus GEEN kant-en-klare thema’s.

Op deze manier is je website origineel en volledig passend bij de branding van jouw bedrijf.
Als platform worden WordPress builders en Wix gebruikt. Omdat de basiscodering al gedaan is, werkt dit tijd- en dus kostenbesparend. Beide platforms hebben hun dienst over de jaren al aan duizenden mensen bewezen en blijven doorgroeien in populariteit.

Elke website is beveiligd, komt met een zeer gedegen SEO en is gericht op groei.

Beroep(en)

Contact

Stuur Pink Sun Webdesign een bericht

Mijnzzp.nl