Oeteldonkstijl.nl

BedrijfOeteldonkstijl.nl
ProfielDeze pagina is 481 keer bekeken.
AdresBoogershof, 6
5298MN Liempde

0732020033
ContactStuur Oeteldonkstijl.nl een bericht
Extra informatieoeteldonk-emblemen | oeteldonkse-kleding-oeteldonk-sjaals-gebreide-artikelen-gebreide-oeteldonk-sjaal

Oeteldonkstijl.nl

Profielpagina

Oeteldonkstijl.nl

Bedrijfsinformatie

Oeteldonkstijl heeft het grootste assortiment Oeteldonk artikelen van Nederland! Wanneer je carnaval gaat vieren in Den Bosch is een bezoekje aan Oeteldonkstijl een verstandige keus.

Over ons

Oeteldonkstijl is opgericht door ondernemers uit Den Bosch bij wie het Oeteldonkse gevuul erg diep zit. Ieder jaar gaan we zelf de straten op en de kroegen in om dit jaarlijkse megafestijn weer mee te mogen maken. Wanneer het eenmaal afgelopen is, kijken we alweer uit naar het opvolgende jaar. Wij hebben Oeteldonkstijl opgericht om het Oeteldonkse gevoel nog meer body te geven. Wij willen ervoor zorgen dat alle feestartikelen, kleding accessoires en decoratie ook beschikbaar gaat worden in het prachtige rood-wit-geel; de Oeteldonkse kleuren.

Unieke Oeteldonk producten

Buiten bestaande en traditionele producten zoals de Oeteldonkse sjaal, Oeteldonkse hawaii krans en de Oeteldonkse handschoenen, creëren wij ook eigen, unieke Oeteldonk producten zoals oa de Oeteldonkse feeshoedjes en de Oeteldonkse aanvoerdersband. Met onze importpartner www.dehorecabazaar.nl kunnen wij al onze eigen ideeën concretiseren en beschikbaar stellen voor u.

Daarnaast bieden wij dus niet alleen een zeer breed assortiment Oeteldonkse producten, wij bieden het ook aan tegen de laagste prijs van Nederland! Vanwege het feit dat we al onze feestartikelen zeer efficiënt per zeevracht kunnen importeren via onze import partner, www.dehorecabazaar.nl, zijn de transportkosten erg laag en kunnen we u dus de laagste prijs garanderen voor onze Oeteldonkse feestartikelen en kleding!

Alle Oeteldonk artikelen tegen de laagste prijs vind je op www.oeteldonkstijl.nl!

Beroep(en)

Contact

Stuur Oeteldonkstijl.nl een bericht

Mijnzzp.nl