Kledingadviseur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Kledingadviseur?

Een kledingadviseur of -adviseuze kan veel betekenen voor iemand die moeite heeft om zelf te bepalen wat voor hem of haar de juiste kleding is. Het kan dan gaan om kleurenadvies, het model maar ook om voor welke kleding voor welke gelegenheid in aanmerking komt. De mening van iemand anders met een goede kijk op kleding kan heel erg helpen. Vaak weet de persoon ook prima waar de kleding te vinden is die bij iemand past. Als het nodig is kan de adviseur met een klant mee naar de winkel om daar te adviseren. Er zijn zelfs adviseurs die zelfstandig gaan winkelen om kleding te zoeken voor de klant.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Kledingadviseur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Kledingadviseur

Welke opleiding is nodig om Kledingadviseur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Kledingadviseur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Kledingadviseur

Wat is het salaris en tarief van een Kledingadviseur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Kledingadviseur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl