MMD bedrijfs diensten

BedrijfMMD bedrijfs diensten
ProfielDeze pagina is 1983 keer bekeken.
Adresspechtstraat 34
3853 vc ermelo

06 31937821
ContactStuur MMD bedrijfs diensten een bericht

MMD bedrijfs diensten

Bedrijfsinformatie

Over Rico Muller (eigenaar)

Mijn naam is Rico Muller, sinds 1996 ben ik al werkzaam in de schoonmaak branche. Ik ben begonnen als Hogedruk/ gevelreiniger. Door de jaren heen heb ik mij continue ontwikkeld en doorgeleerd op het gebied van schoonmaak en ongedierte. Tegelijkertijd heb ik ook andere multidiensten projecten opgepakt.

Sinds 2014 ben ik eigenaar van MMD, specialist op het gebied van multidiensten. Ik focus op schoonmaakdiensten en ongedierte bestrijding. Sinds 2015 heb ik mijn papieren gehaald voor ongediertebestrijder en hout-aantastende organismen. Dit heb ik behaald bij EVM KAD te Wageningen. Door de jaren heen is het bedrijf steeds verder gegroeid en op dit moment bedienen wij een groot aantal klanten in de regio maar ook daarbuiten.

Waarom MMD

Onze kracht is het snel schakelen met de klant, waardoor wij snelle oplossingen kunnen bieden. We hebben korte en persoonlijke lijnen, daarbij denken we altijd in oplossingen en nooit in problemen. We zijn heel erg breed inzetbaar voor veel voorkomende werkzaamheden, van multidiensten en schoonmaak tot ongedierte. Wij verzorgen alles van a tot z, zodat de klant nergens naar om hoeft te kijken.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Ermelo en zijn voornamelijk actief in deze regio. Het grootste gedeelte van ons klantenbestand komt dan ook uit deze regio (Harderwijk, Putten, Nijkerk, Nunspeet, Apeldoorn etc.). We werken zowel voor particulieren als bedrijven. We werken ook voor woningbouwverenigingen, scholengemeenschappen, Verzorgingstehuizen en woningverhuurbedrijven voor migranten.

Beroep(en)

Contact

Stuur MMD bedrijfs diensten een bericht

Mijnzzp.nl