Leijser Grafische communicatie

BedrijfLeijser Grafische communicatie
ProfielDeze pagina is 3409 keer bekeken.
AdresGlazenmakershof 22
6687 DG Angeren

026- 325 70 60
ContactStuur Leijser Grafische communicatie een bericht

Bedrijfsinformatie

Bestel uw (kerst)kaarten!
Wij ontwerpen een zeer exclusieve kaart voor uw bedrijf of instelling. Deze worden full color gedrukt. Wij kunnen deze zelfs voorzien van de n.a.w. gegevens en ter post aanbieden.

Leijser Grafische communicatie is gespecialiseerd in grafische vormgeving, fotografie, tekstschrijven en multimediale producties. Wij zijn er trots op hoogwaardige kwaliteit te kunnen bieden tegen betaalbare tarieven. Een greep uit de vele mogelijkheden: tekst en vormgeving van visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures, catalogi, flyers en advertenties. Maar ook: betaalbaar drukwerk, professionele fotografie, websites, televisiecommercials en radiospots. De boodschap van de klant staat altijd centraal. Wanneer u ons vertelt wat u wilt zeggen, communiceren wat u bedoelt.

Daarnaast kan Leijser Grafische communicatie het product op professionele wijze verpakken en versturen. U kunt dus het complete proces van het ontwerpen tot versturen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij werken dan ook samen met landelijke postverspreiders, zoals TNT en Sandd. Een ander voordeel is de samenwerking met verschillende (vak)bladen, dag,-en weekbladen. Uw boodschap kan op deze manier effectief worden verspreid.

Dankzij de korte lijnen tussen klant en opdrachtgever, zijn wij in staat bijzonder snel en efficient te werken. Onze ervaring en creativiteit staan daarbij garant voor een mooi product. Vanzelfsprekend verloopt alles in nauw overleg met de klant, zowel bij drukwerk als bij multimediale producties.

Met vriendelijke groet,

Miranda Leijser

Leijser Grafische communicatie

Beroep(en)

Contact

Stuur Leijser Grafische communicatie een bericht

Mijnzzp.nl