Kinderdagverblijf de groene tuin

BedrijfKinderdagverblijf de groene tuin
ProfielDeze pagina is 659 keer bekeken.
Adrestaselaarstraat 5
3078 VM Rotterdam

010 482 2811
ContactStuur Kinderdagverblijf de groene tuin een bericht

Bedrijfsinformatie

Welkom bij De Groene Tuin | Kinderopvang en BSO

De Groene Tuin is een kinderdagverblijf gevestigd in Rotterdam met 4 locaties. Onze kinderopvang is gespecialiseerd in voorschoolse, buitenschoolse en dagopvang.

De groepen op de locaties zijn zeer ruim, licht en fris ingericht. Hierbij is rekening gehouden met de desbetreffende leeftijdsgroep zodat het past bij de leeftijd en ontwikkeling.

Onze Missie

De Groene Tuin vindt dat kinderopvang voor iedereen toegankelijk moet zijn en tegemoet dient te komen aan het zich ontwikkelende kind en de behoeften van de ouder(s).

De Groene Tuin speelt in op de vraag naar professionele kinderopvang en biedt kwalitatief verantwoorde opvang en educatie voor kinderen van 0 tot 4 jaar in de dagopvang en voor kinderen van 4 tot 13 jaar in de buitenschoolse opvang.

Onze Visie

De Groene Tuin is een onderneming, die door het aanbieden van diensten op het gebied van professionele kinderopvang ouders gelegenheid biedt op verantwoorde wijze de zorg voor hun kind(eren) te combineren met werk, school, of andere activiteiten. De organisatie is er op gericht een betrouwbare, persoonlijke en steeds ontwikkelende partner in de opvoeding te zijn.

Beroep(en)

Contact

Stuur Kinderdagverblijf de groene tuin een bericht

Mijnzzp.nl